Reisannulatieverzekering

Wat geluk bij een ongeluk

Hebt u een reis geboekt, maar dreigt uit- of afstel door onvoorziene omstandigheden? De reisannulatieverzekering NoGo van Europ Assistance beschermt uw vakantiebudget.

Uitstel

Moet u op een latere datum vertrekken? U krijgt de wijzigingskosten terug, met 75 euro extra.

Annulatie

Zelfs wanneer u uw reis helemaal moet annuleren, blijft u niet in de kou staan en wordt u vergoed.

Budget

Bescherm uw budget voor tal van onvoorziene omstandigheden die u beletten op reis te vertrekken.

NoGo Jaarlijks

Repatriëring

Als u om medische redenen gerepatrieerd moet worden, krijgt u de verloren vakantiedagen terugbetaald, plus 10% voor bijkomende onkosten.

Bagageverlies

Bent u graag op alles voorbereid? Dan kan u ervoor opteren om een bagageverzekering af te sluiten, zodat uw bagage beschermd is tegen verlies.

NoGo uitbreiding

Kost uw reis meer dan 2.500 euro per persoon? Kies dan voor een verhoging van het vergoedingsplafond tot maximum 10.000 euro.

NoGo Tijdelijk


NoGo Citytrip

Bescherming tegen annulatie of wijziging van uw citytrip of kortverblijf. NoGo dekt de vervoers- en verblijfskosten.

NoGo Car Holiday

Bij een autovakantie met hotel of vakantiewoning worden het logement en de kosten van reeds geboekte activiteiten terugbetaald.

NoGo Fly&Drive

Specifiek voor een vliegvakantie of rondreis. Vergoeding van vervoers- en verblijfskosten en eventuele kosten voor de huurwagen.

NoGo All in

De meest complete formule: dekt de kosten voor logement, transport, geboekte activiteiten en huurauto.

De kleine lettertjes

NoGo dekt alleen reizen of verblijven van minstens 1 overnachting in het buitenland en van minstens 3 overnachtingen in België. Om reeds geboekte reizen te dekken, moet NoGo ten minste 30 dagen voor vertrek worden afgesloten.

Europabank nv treedt op als verzekeringsmakelaar met FSMA-nr. 011671A voor de verzekeringsmaatschappij Europ Assistance nv, Triomflaan 172 te 1160 Brussel, toegelaten in België onder codenummer 1401 met FSMA-nr. 047696A om de takken 'Algemene BA', 'Diverse geldelijke verliezen' en 'Hulpverlening' te beoefenen (KB van 02-12-1996 - BS van 21/12/1996).

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Contacteer mij