Werken bij ons

Stabiele werkgever in een boeiende sector

Een open familiale werksfeer, een goed evenwicht tussen werk en privé en de mogelijkheid om uzelf te ontplooien en door te groeien lijken u wel wat? Wil u bovendien op een duurzame manier meebouwen aan de toekomst en kan u zich helemaal vinden in onze 5 kernwaarden: integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid?

Vacatures


Neem zeker een kijkje naar onze openstaande jobs. We behandelen uw kandidatuur vlot en discreet. U kan rekenen op een snelle reactie. Zijn er geen vacatures beschikbaar, maar kan u zich helemaal vinden in onze filosofie en wil u opgenomen worden in onze wervingsreserve? Twijfel niet en solliciteer spontaan.

ANALIST/DEVELOPER (M/V) Gent

Als analist/developer vorm je een onmisbare schakel tussen ICT en de eindgebruiker. Je staat in voor de technische en functionele analyse en ontwikkeling van diverse bank- en webtoepassingen. Je werkt nauw samen met jouw ICT collega's en diverse projectleiders doorheen onze organisatie.

Meer informatie

SYSTEM ENGINEER (M/V) Gent

Om onze IT-infrastructuur verder uit te bouwen en te actualiseren, zoeken we een gedreven systeembeheerder voor onze ICT/PC-Support afdeling.
Deze afdeling staat in voor de support aan onze klanten en eindgebruikers en voor het beheer van:
- de windows infrastructuur: pc's, laptops, tablets, servers en applicaties,
- web- en applicatieservers,
- storage, virtualisatie- en back-upomgeving,
- de mobiele infrastructuur,
- de beveiliging: firewalls, web application firewalls, load balancers, mail servers, anti-virus.

Meer informatie

COMMERCIELE MEDEWERKERS (M/V) Antwerpen

Als kantoormedewerk(st)er verzorg je samen met jouw kantoordirecteur en collega's de commerciële contacten met het cliënteel, beheer je de klantendossiers, sta je dagelijks in contact met onze back-office en ben je medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel de beleggings- als krediet- en verzekeringsportefeuille van het kantoor.

Meer informatie

DOSSIERBEHEERDER - AFDELING KREDIETEN (M/V) Gent

Kredietverstrekking vormt de core business van de bank. Als administratief medewerker maak je deel uit van een team dat instaat voor de administratieve verwerking van de kredietcontracten. In het kader van deze activiteit onderhoud je dagelijks contacten met onze medewerkers uit de kantoren, klanten en notarissen.

Meer informatie

Zit u nog met vragen?


Stel een vraag
Bel 09 224 73 84