Werken bij ons

Stabiele werkgever in een boeiende sector

Een open familiale werksfeer, een goed evenwicht tussen werk en privé en de mogelijkheid om uzelf te ontplooien en door te groeien lijken u wel wat? Wil u bovendien op een duurzame manier meebouwen aan de toekomst en kan u zich helemaal vinden in onze 5 kernwaarden: integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid?

Vacatures


Neem zeker een kijkje naar onze openstaande jobs. We behandelen uw kandidatuur vlot en discreet. U kan rekenen op een snelle reactie. Zijn er geen vacatures beschikbaar, maar kan u zich helemaal vinden in onze filosofie en wil u opgenomen worden in onze wervingsreserve? Twijfel niet en solliciteer spontaan.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER - BETWISTE ZAKEN (M/V) Gent

Binnen de afdeling Betwiste Zaken verzorg je samen met jouw collega's de contacten met achterstallige betalers. Je staat in voor de verwerking van binnenkomende briefwisseling en het beantwoorden van telefoons. Je bent verantwoordelijk voor het onderhandelen met cliënten, het maken van betaalakkoorden en het opstarten van juridische acties.

Meer informatie

ANALIST/DEVELOPER (M/V) Gent

Als analist/developer vorm je een onmisbare schakel tussen ICT en de eindgebruiker. Je staat in voor de technische en functionele analyse en ontwikkeling van diverse bank- en webtoepassingen. Je werkt nauw samen met jouw ICT collega's en diverse projectleiders doorheen onze organisatie.

Meer informatie

COMMERCIELE MEDEWERKERS (M/V) 'vliegende ploeg'

Als lid van de vliegende ploeg vervang je de collega's van de kantoren, die afwezig zijn wegens ziekte, verlof e.a.
Samen met de medewerkers van het kantoor waar je vervangt, verzorg je de commerciële contacten met het cliënteel en beheer je de klantendossiers. Je bent medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel de beleggings- als krediet- en verzekeringsportefeuille van de bank. Je staat daarbij dagelijks in contact met onze back-office.

Meer informatie

SYSTEM ENGINEER (M/V) Gent

Om onze IT-infrastructuur verder uit te bouwen en te actualiseren, zoeken we een gedreven systeembeheerder voor onze ICT/PC-Support afdeling.
Deze afdeling staat in voor de support aan onze klanten en eindgebruikers en voor het beheer van:
- de windows infrastructuur: pc's, laptops, tablets, servers en applicaties,
- web- en applicatieservers,
- storage, virtualisatie- en back-upomgeving,
- de mobiele infrastructuur,
- de beveiliging: firewalls, web application firewalls, load balancers, mail servers, anti-virus.

Meer informatie

COMMERCIELE MEDEWERKERS (M/V) Antwerpen

Als kantoormedewerk(st)er verzorg je samen met jouw kantoordirecteur en collega's de commerciële contacten met het cliënteel, beheer je de klantendossiers, sta je dagelijks in contact met onze back-office en ben je medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel de beleggings- als krediet- en verzekeringsportefeuille van het kantoor.

Meer informatie

OPERATOR (M/V) Gent

We zoeken een gedreven operator voor onze ICT/Operations afdeling. Deze afdeling staat in voor het uitvoeren van het operationele gedeelte binnen een ICT-productieomgeving waaronder:
- Monitoring van Batchverwerking en transactionele omgeving,
- IBM I systeembeheer,
- Uitwisseling bestanden,
- Back-ups,
- LAN networking & VoIP telefonie (Cisco),
- Printing.

Meer informatie

Zit u nog met vragen?


Stel een vraag
Bel 09 224 73 84