Werken bij ons

Stabiele werkgever in een boeiende sector

Een open familiale werksfeer, een goed evenwicht tussen werk en privé en de mogelijkheid om uzelf te ontplooien en door te groeien lijken u wel wat? Wil u bovendien op een duurzame manier meebouwen aan de toekomst en kan u zich helemaal vinden in onze 5 kernwaarden: integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid?

Vacatures


Neem zeker een kijkje naar onze openstaande jobs. We behandelen uw kandidatuur vlot en discreet. U kan rekenen op een snelle reactie. Zijn er geen vacatures beschikbaar, maar kan u zich helemaal vinden in onze filosofie en wil u opgenomen worden in onze wervingsreserve? Twijfel niet en solliciteer spontaan.

SALES REPRESENTATIVE CARDS (M/V) regio Limburg

Als regioverantwoordelijke Cards sta je in voor het opvolgen van bestaande en prospecteren van nieuwe referentieklanten en de ondersteuning van de verkoop van Cards-producten door de Europabank-kantoren in de Limburgse regio.
Je bent het aanspreekpunt van de handelaars over hoe zij in elektronisch betaalverkeer (acquiringcontracten) optimaal gebruik kunnen maken van onze troeven en wordt hierbij ondersteund door de commercieel verantwoordelijke en de back-office van de afdeling Cards.

Taakinhoud:
- je onderhoudt intensief contact met bestaande klanten en jouw regiokantoren: Sint-Truiden, Genk, Hasselt, Seraing en Luik,
- je bezoekt bestaande en prospecteert nieuwe referentieklanten door middel van telefonische en face-to-face prospectie,
- administratieve opvolging van de verkoopsdossiers, fideliseringen van bestaande klantenportefeuille,
- uitrollen van promoties en geven van presentaties,
- je rapporteert aan de commercieel verantwoordelijke en woont maandelijks salesgerelateerde meetings bij,
- occasionele deelname aan beurzen (Horeca Beurs / E-commerce beurzen).

Meer informatie

Zit u nog met vragen?


Stel een vraag
Bel 09 224 73 84