Werken bij ons

Stabiele werkgever in een boeiende sector

Een open familiale werksfeer, een goed evenwicht tussen werk en privé en de mogelijkheid om uzelf te ontplooien en door te groeien lijken u wel wat? Wil u bovendien op een duurzame manier meebouwen aan de toekomst en kan u zich helemaal vinden in onze 5 kernwaarden: integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid?

Vacatures


Neem zeker een kijkje naar onze openstaande jobs. We behandelen uw kandidatuur vlot en discreet. U kan rekenen op een snelle reactie. Zijn er geen vacatures beschikbaar, maar kan u zich helemaal vinden in onze filosofie en wil u opgenomen worden in onze wervingsreserve? Twijfel niet en solliciteer spontaan.

COMMERCIELE MEDEWERKERS (M/V) 'vliegende ploeg'

Als lid van de vliegende ploeg vervangt u de collega's van de kantoren, die afwezig zijn wegens ziekte, verlof e.a.
Samen met de medewerkers van het kantoor waar u vervangt, verzorgt u de commerciële contacten met het cliënteel en beheert u de klantendossiers. U bent medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel de beleggings- als krediet- en verzekeringsportefeuille van de bank. U staat daarbij dagelijks in contact met onze back-office.

Meer informatie

COMMERCIELE MEDEWERKERS (M/V) Antwerpen

Als kantoormedewerk(st)er verzorgt u samen met uw kantoordirecteur en collega's de commerciële contacten met het cliënteel, beheert u de klantendossiers, staat u dagelijks in contact met onze back-office en bent u medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel de beleggings- als krediet- en verzekeringsportefeuille van het kantoor.

Meer informatie

Zit u nog met vragen?


Stel een vraag
Bel 09 224 73 84