Onze kernwaarden

Wie zijn we bij Europabank?

Als bank van en voor durvers staan we open voor onze klanten, onze collega's en vooral voor frisse oplossingen om hindernissen uit de weg te ruimen en mooie projecten - groot en klein - mogelijk te maken. Die openheid vind je terug in elk van onze drie kernwaarden.

ToegankelijkOpen deuren, open armen en oren voor klanten, collega's en nieuw talent.

Laagdrempelig: zo zijn we in hart en nieren. Klanten zijn altijd welkom, ook zonder afspraak. Ze krijgen een luisterend, respectvol en onbevooroordeeld oor voor elk project.

Ook intern zijn we heel bereikbaar voor elkaar. Bij onze directie staan de deuren open. Om dingen anders en beter te doen, om nieuwe initiatieven te nemen. Zowel nieuw talent als onze ervaren medewerkers geven we alle kansen.

Europabank - Open u!
We kunnen natuurlijk wel beweren dat we toegankelijk zijn, maar is dat wel zo? De Waardenmeter gaat op onderzoek uit & checkt hoe toegankelijk we bij Europabank écht zijn. Bekijk de video hieronder!

VerbindendOpen voor samenwerking, tussen collega's, samen met klanten.

De eerste stap om barrières weg te nemen, is stevig samenwerken met open vizier. Met een open, positieve spirit tussen de collega's in de frontlinie én de collega's achter de schermen.

Dat is de basis om onze klanten even open tegemoet te komen. Met respect voor hun plannen en met de oprechtheid om de haalbaarheid grondig met hen uit te spitten. We blijven communiceren, ook bij een 'nee', want zelfs daarin ligt wellicht een route verscholen naar een toekomstig 'ja'.

Hoe zit dat hier met die verbinding?!
Zijn we echt zo collegiaal en verbindend naar elkaar toe? De Waardenmeter stelt ons op de proef en gaat in de video op zoek naar de verbinding bij Europabank.

VindingrijkEen open geest voor frisse oplossingen.

Uitdagingen zijn leuk, maar het allerfijnst is het om ze waar te maken. Daarom gaan we tot het uiterste met de collega's en met de klant om de passende oplossing te vinden. We blijven naar alternatieven zoeken.

Met souplesse, en met realiteitszin. Met een open, flexibele geest blijven we - ook als het moeilijk wordt - sleutelen aan werkbare oplossingen.

Goed gevonden! Of niet?
Vindingrijk zijn, wat is dat eigenlijk? En zijn we bij Europabank echt zo goed in het bedenken van creatieve oplossingen als we beweren? De Waardenmeter voelt onze collega's aan de tand!

Zit je nog met vragen?


Solliciteer spontaan
Bel 09 224 73 91