Ondernemen

Vind uw passend krediet


Groeiplannen voor uw onderneming? We zetten er graag onze schouders onder met een passend krediet. Via onze simulator weet u snel hoe we u en uw zaak kunnen verder helpen.

1

Waarvoor hebt u geld nodig?

2

Waarvoor moet het krediet juist dienen?

Kaskrediet

Bij zelfstandigen en ondernemers lopen de inkomsten- en uitgavenstromen niet altijd synchroon. Soms pieken de uitgaven, terwijl de inkomsten achterblijven. Om toch comfortabel in uw financiële behoeften te voorzien, kan u een kaskrediet openen.

Financiële leasing

Geef extra zuurstof aan uw zaak met deze supplementaire kredietbron. Kiezen voor leasing tast uw liquiditeiten en leencapaciteit niet aan. Uw bestaande kredietlijnen blijven dus vrij voor andere doeleinden.
Voor onze leasingactiviteiten werken we samen met onze dochtermaatschappij eb-lease. Dat gebeurt vanuit uw vertrouwde Europabank-kantoor.

Renting

Renting is een speciale vorm van een huurcontract voor nieuw rollend materieel met een nummerplaat. U kiest zelf wat en waar u bestelt. Wij kopen het goed aan en verhuren het aan u aan een vaste huursom voor 4 of 5 jaar.
Voor onze rentingactiviteiten werken we samen met onze dochtermaatschappij eb-lease. Dat gebeurt vanuit uw vertrouwde Europabank-kantoor.

Investeringskrediet

Wat uw plannen ook zijn, we doen meer dan u het nodige geld verstrekken. Onze kredietspecialisten bespreken samen met u de mogelijkheden en zoeken constructief naar de meest geschikte oplossing. Zo kan u verder ondernemen zonder zorgen.

Autolening

Voor een ondernemer zoals u is het belangrijk om te kunnen gaan waar u wil. Met de autolening van Europabank kan u de bedrijfswagen die u nodig hebt aanschaffen. En dit aan scherpe tarieven.

Overbruggingskrediet

Uw zaak leent geld voor een specifieke, korte termijn. Bovendien werken we voor uw specifieke situatie een voordelige oplossing uit.

Globalisatiekrediet

Indien nodig stellen we u een schuldherschikking voor. Een hergroepering van uw bestaande kredieten kan zorgen voor een aanzienlijke vermindering van uw maandelijkse aflossingen.

Voorafbetaling belastingen

U spreidt de belastingdruk over het hele jaar én u vermijdt een belastingverhoging omwille van een te late betaling. Eventueel geniet u zelfs een belastingvermindering.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Contacteer mij