Ondernemen

Vind uw passend krediet


Groeiplannen voor uw onderneming? We zetten er graag onze schouders onder met een passend krediet. Via onze simulator weet u snel hoe we u en uw zaak kunnen verder helpen.

1

Waarvoor hebt u een krediet nodig?

2

Waarvoor moet het krediet juist dienen?

Kaskrediet

Bij zelfstandigen en ondernemers lopen de inkomsten- en uitgavenstromen niet altijd synchroon. Soms pieken de uitgaven, terwijl de inkomsten achterblijven. Om toch comfortabel in uw financiële behoeften te voorzien, kan u een kaskrediet openen.

Financiële leasing

Financiële leasing is een speciale vorm van een huurcontract. Wij kopen het goed aan en verhuren het aan u tegen een vaste maandelijkse huursom.

Bijna alle roerende goederen voor uw zaak kan u leasen: personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, heftrucks, kasregisters, computermateriaal, bedrijfsapparatuur, winkelinrichtingen, uitrusting voor werkplaatsen en ateliers ...

Renting

Dankzij renting hebt u een supplementaire kredietbron die u kan inzetten voor de huur van rollend materieel met nummerplaat (zowel nieuw als tweedehands), en bedrijfsmateriaal vanaf 12.500,01 euro (enkel nieuw).

Investeringskrediet

Een investeringskrediet is een lening op middellange of lange termijn. Het is een zakelijke lening met een vaste duur en is uitsluitend bestemd voor professionele doeleinden. U betaalt af in maandelijkse terugbetalingen volgens een overeengekomen aflossingsplan.

Autolening

Voor een ondernemer zoals u is het belangrijk om te kunnen gaan waar u wil. Met de autolening van Europabank kan u de bedrijfswagen die u nodig hebt aanschaffen. En dit aan scherpe tarieven.

Overbruggingskrediet

Uw zaak leent geld voor een specifieke, korte termijn. Bovendien werken we voor uw specifieke situatie een voordelige oplossing uit.

Globalisatiekrediet

Indien nodig stellen we u een schuldherschikking voor. Een hergroepering van uw bestaande kredieten kan zorgen voor een aanzienlijke vermindering van uw maandelijkse aflossingen.

Voorafbetaling belastingen

U spreidt de belastingdruk over het hele jaar én u vermijdt een belastingverhoging omwille van een te late betaling. Eventueel geniet u zelfs een belastingvermindering.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Contacteer mij