Onze collega's aan het woord

Als de bank die durft heeft Europabank haar eigen specifieke DNA. Die eigenheid vind je terug in onze drie kernwaarden: Toegankelijk - Verbindend - Vindingrijk. Maar wat betekent het nu precies om in de dagelijkse realiteit Toegankelijk, Verbindend en Vindingrijk te zijn? Onze collega's vertellen het je hieronder zelf.

Mathieu gaat graag tot het uiterste


Na een stage bij Europabank is Mathieu vast in dienst gekomen en leerde hij onze verschillende kantoren en afdelingen beter kennen. Dankzij dat veelzijdige opleidingstraject kan hij extra vindingrijk zijn en met oplossingen voor de dag komen die niet voor de hand liggen. Hoe complexer een probleem, hoe leuker. Ontdek waarom in zijn video.

Mieke is graag bereikbaar


Op Mieke kan je altijd rekenen, dat weten haar collega's en klanten bij Europabank. Ze vindt het belangrijk om klaar te staan en te helpen waar ze kan. Als sales respresentative is ze het toppunt van toegankelijkheid: je mag haar altijd bellen. Bekijk haar video en ontdek hoe haar job bij ons haar elke dag een kick geeft.

David durfde te switchen


David werkte als technisch medewerker op onze afdeling Facilitaire Diensten, maar hij droomde van een commerciële functie in ons kantorennet. Die droom is intussen werkelijkheid geworden. Zijn ambitie is nu om elke dag een meerwaarde te zijn voor klanten en collega's. In zijn video vertelt hij onder andere over zijn verbindende rol bij Europabank.

Sarah is fan van persoonlijk contact


Voor Sarah haar carrière startte bij Europabank, werkte ze voor een groot bedrijf. Daar voelde ze zich eerder een nummer dan een gewaardeerde collega. Dat is nu helemaal anders. Bekijk haar video en ontdek haar verhaal over teamspirit en het belang van toegankelijk zijn voor collega's en klanten.

Zit je nog met vragen?


Solliciteer spontaan
Bel 09 224 73 91