Betaallink

Online betalen zonder webshop

Hebt u geen webshop, maar wil u uw klanten toch veilig online laten betalen? Dan kunnen we u snel helpen met de betaallink, onze betaaloplossing waarbij u enkel eb online nodig heeft. Makkelijk toch?

Direct betalen

Gedaan met openstaande facturen van uw klanten. Uw klant kan meteen en slechts in enkele klikken betalen.

Makkelijk

Via eb online verstuurt u in slechts enkele seconden een betaalverzoek naar uw klant. U hebt dus geen webshop nodig.

Geen vaste kosten

U betaalt geen abonnements-, aansluitings- of andere vaste kosten. We rekenen enkel transactiekosten aan.

De meest courante betaalmiddelen


Uw klant ontvangt de betaallink en kiest uit een van de bovenstaande betaalmiddelen om de betaling af te ronden. We hanteren dezelfde transactiekosten als bij onze e-commerce oplossing.

Hoe werkt het?


Een betaallink aanmaken en versturen? Dat is zo gebeurd! In slechts 5 eenvoudige stappen verstuurt u een betaallink en laat u uw klant vanop afstand betalen.

  1. Wil u deze gratis dienst activeren? Laat het onze helpdesk weten via e-mail of op 09/224.74.07 en wij doen het nodige.
  2. In eb online, onze gratis dienst voor internetbankieren, selecteert u in het tabblad 'Betaalverkeer' de optie 'Betaallink'.
  3. Via het digitaal formulier in eb online maakt u de betaallink aan en vult u gegevens in zoals het bedrag, referentienummer, omschrijving ... Met slechts 1 druk op de knop verstuurt u een automatische e-mail met de betaallink naar uw klant.
  4. Uw klant ontvangt de e-mail. Wanneer hij op de betaallink klikt, komt hij op een betaalpagina terecht waar de betaling afgerond kan worden.
  5. Betaling geslaagd? Dan wordt het bedrag op uw rekening gestort. In eb online kan u de betalingen in real-time opvolgen. Ook via e-mail brengen we u op de hoogte wanneer uw klant heeft betaald.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07