Bereken mijn commissie


Wil u weten wat u ons betaalt voor de verwerking van uw betalingen met Visa en Mastercard? Dan hebben wij enkele gegevens nodig. Na ontvangst nemen wij graag contact op met u voor een vrijblijvende offerte.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Meer info

Uw huidig verwerkingstarief Belgische kaarten

Uw huidig verwerkingstarief buitenlandse kaarten

Privacybeleid
Om uw vraag om inlichtingen over de verwerking van kredietkaarttransacties via onze bank op een vlotte wijze te kunnen behandelen, dienen wij een aantal persoonsgegevens van u te verwerken. De persoonsgegevens die u doorgeeft via deze website, worden verzameld en gehouden door Europabank, als verantwoordelijke van de verwerking. De verwerking vindt plaats om een centraal cliëntenbeheer te kunnen voeren en u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij delen uw gegevens niet met anderen tenzij daar een goede reden voor is. Om u de best mogelijke service te kunnen bieden en omwille van het centraal cliëntenbeheer, kunnen uw gegevens wel worden uitgewisseld met eb-lease nv, dochteronderneming van Europabank. Indien wij voor de zaken waarover u inlichtingen wenst, samenwerken met externe dienstverleners, kunnen uw persoonsgegevens met hen worden gedeeld voor specifieke opdrachten volgens contractueel vastgelegde afspraken. Buiten de Europese Unie worden uw gegevens enkel gedeeld met organisaties die een adequaat beschermingsniveau bieden.

U kan inzage krijgen in de gegevens die wij van u verwerken, uw gegevens laten corrigeren en u verzetten tegen bepaalde verwerkingen van die gegevens. Meer informatie over de verwerking van uw persoons- en cliëntengegevens en uw rechten vindt u in de Algemene Privacyverklaring van Europabank, beschikbaar in elk Europabank-kantoor en op onze website www.europabank.be/nl/privacy.

Uiteraard kan u steeds terecht in één van de Europabank-kantoren als u een vraag of een opmerking heeft. U kan ook mailen naar dataprotection@europabank.be. Omdat de afzender van een e-mailbericht niet met zekerheid kan worden vastgesteld, zal u in bepaalde gevallen gevraagd worden uw verzoek schriftelijk en ondertekend te willen bevestigen. Wilt u meer informatie of gaat u niet akkoord met het standpunt van Europabank? Surf dan zeker naar de site van de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit, www.privacycommission.be. U kan daar ook een klacht indienen.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07