E-commerce

De veiligheid van online betalingen


Als handelaar bent u graag zeker van uw geld, zeker wanneer u een webshop uitbaat. Voor uw online betaalverkeer biedt Europabank u een 2-in-1-veiligheidspakket aan: we zorgen niet alleen voor uw beveiligde betaalmodule, maar ook voor de veilige verwerking van uw betalingen, ook wel acquiring genoemd. Zo kan u op beide oren slapen.

Waarom u zeker mag zijn van uw geld


  1. Onze betaalmodule is beveiligd met 'Verified by Visa/Mastercard securecode', ook wel gekend als 3Dsecure. Deze extra beveiligingslaag vraagt aan de kaarthouder om de transactie te bevestigen met het beveiligingssysteem van zijn bank, bv. een card-reader, een digipass, een codenummer.
  2. De betaalmodule kan u zelf beheren via eb online, onze gratis dienst internetbankieren. U hebt dus altijd toegang tot uw verrichtingen en de instellingen van uw betaalmodule.
    Zo kan u de landenfilter in de beheersmodule zelf instellen: u kiest in welke landen u zaken wil doen. Uw betalingen van klanten buiten de Europese Unie zijn bovendien standaard beveiligd met de 'regel van 3': het land van het IP-adres van de kaarthouder, het land van levering en het land waar de kaart werd uitgegeven, moeten identiek zijn.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07