Nos valeurs de marque

Wie zijn we?

Als bank die durft, zijn we er in de eerste plaats voor de doeners, de plannenmakers, de aanpakkers, de doorzetters en de ondernemers: durvers die hun dromen vastpakken en omzetten in projecten, om die - met vallen en opstaan, in één keer of via een tweede kans - waar te maken. Waar andere banken afhaken, blijven wij met hen meedenken. Als bank van en voor durvers staan we open voor onze klanten, onze collega's en vooral voor frisse oplossingen om hindernissen uit de weg te ruimen en mooie projecten - groot en klein - mogelijk te maken. Die openheid vind je terug in elk van onze drie merkwaarden: Toegankelijk, Verbindend, Vindingrijk.AccessibleOpen deuren, open armen en oren voor klanten, collega's en nieuw talent

Laagdrempelig: zo zijn we in hart en nieren. Klanten zijn altijd welkom, ook zonder afspraak. Ze krijgen een luisterend, respectvol en onbevooroordeeld oor voor elk project.

Ook intern zijn we heel bereikbaar voor elkaar. Bij onze directie staan de deuren open. Om dingen anders en beter te doen, om nieuwe initiatieven te nemen. Zowel nieuw talent als onze ervaren medewerkers geven we alle kansen.


Europabank - Open u!
Bij Europabank beweren ze toegankelijk te zijn, maar is dat wel zo? Onze Waardenmeter checkt het!

FédératriceOpen voor samenwerking, tussen collega's, samen met klanten

De eerste stap om barrières weg te nemen, is stevig samenwerken met open vizier. Met een open, positieve spirit tussen de collega's in de frontlinie én de collega's achter de schermen.

Om onze klanten even open tegemoet te komen. Met respect voor hun plannen en met de oprechtheid om de haalbaarheid grondig met hen uit te spitten. We blijven communiceren, ook bij een 'nee', want zelfs daarin ligt wellicht een route verscholen naar een toekomstig 'ja'.


Hoe zit dat hier met die verbinding?!
Samenwerken met een open, positieve spirit tussen de collega's in de frontlinie én de collega's achter de schermen. Doen wij dat? Onze Waardenmeter checkt het!

IngénieuseEen open geest voor frisse oplossingen

Uitdagingen zijn leuk, maar het allerfijnst is het om ze waar te maken. Daarom gaan we tot het uiterste met de collega's en met de klant om de passende oplossing te vinden. We blijven naar alternatieven zoeken.

Met souplesse, en met realiteitszin. Met een open, flexibele geest blijven we - ook als het moeilijk wordt - sleutelen aan werkbare oplossingen.


Goed gevonden! Of niet?
Met een open, flexibele geest blijven we sleutelen aan werkbare oplossingen, maar is dat wel zo? Onze Waardenmeter checkt het!

Vous avez encore des questions ?


Poser une question
Appelez le 09 224 73 91