Events

Let's meet up!

Horeca Expo 2022


Als partner van de horeca nemen we jaarlijks deel aan Horeca Expo, dé vakbeurs voor de horeca, grootkeukens en eetwinkels.

Kom ons bezoeken op stand 1410 in hal 1 voor een vrijblijvende babbel. Wij luisteren graag naar u en vertellen u meer over onze betaaldiensten.

Ontdek nu onze beursacties!

  • Actie 'Nieuwe aansluitingen'
    Teken vóór 30 november 2022 een 'Toetredingscontract handelaars' bij ons en betaal 0% commissie op de verwerking van uw debet- en kredietkaartverrichtingen tot eind 2022.

  • Wedstrijd 'Win een betaaltoestel'
    Tijdens Horeca Expo geven we elke dag 1 mobiel betaaltoestel VERIFONE V400M weg. Bestaande Cards-klanten of handelaars die klant zijn geworden vóór 31/12/2022 kunnen een betaaltoestel winnen. Vul het wedstrijdformulier in op de stand en waag uw kans!

  • Cadeau t.w.v. 75 euro
    Dankzij de peterschapsactie krijgt u een Kadonation-bon t.w.v. 75 euro cadeau als uw collega-handelaar klant wordt bij ons!
Horeca Expo vindt plaats van zondag 20 tot en met donderdag 24 november in Flanders Expo in Gent. U kan de beurs bezoeken van 10u30 tot 18u en op donderdag tot 17u.

Een bezoek aan Horeca Expo is enkel mogelijk indien u in het bezit bent van een registratiecode. Klik hier om u te registreren.

Hou onze LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07