Events

Let's meet up!

Horeca Expo 2021


Als partner van de horeca nemen we jaarlijks deel aan Horeca Expo, dé vakbeurs voor de horeca, grootkeukens en eetwinkels.

Kom ons bezoeken op stand 1410 in hal 1 voor een vrijblijvende babbel. Wij luisteren graag naar u en vertellen u meer over onze betaaldiensten.

Onze aanwezigheid laten we trouwens niet onopgemerkt voorbij gaan! Profiteer nu van onze beursactie:

Actie nieuwe aansluitingen: 0% commissie tot eind 2021!
Teken vóór 30 november 2021 een 'Toetredingscontract handelaars' bij ons en werk tot eind 2021 aan 0% commissie op de verwerking van uw debet- en kredietkaartverrichtingen.

Horeca Expo vindt plaats van zondag 21 tot en met donderdag 25 november in Flanders Expo in Gent. U kan de beurs bezoeken van 10u30 tot 18u en op donderdag tot 17u. Ontdek hier het volledige programma.

Een bezoek is enkel mogelijk indien u in het bezit bent van een registratiecode. Klik hier om u te registreren.

Horeca Expo 2021 is een Covid Safe Ticket Event. Gedurende de volledige beursperiode krijgen enkel personen met een geldig Covid Safe Ticket toegang tot de beurs.

Gratis tickets
De eerste 5 personen die een mailtje naar marketing@europabank.be sturen met 'Horeca expo 2021 - Ik wil erbij zijn' krijgen van ons een gratis 'duoticket'. Succes!

OMconference 2021


Op maandag 27 september zetten onze experten in betaalverkeer Cathérine Van Hoof en Christian Ardyns OMconference op stelten. Wil u meer te weten komen over de huidige betaaltrends in e-commerce, of leert u graag enkele best practices over het kiezen van een goede betaalpartner? Kom dan luisteren tussen 11u -11.25u tijdens OMconference in Flanders Meeting & Convention Center Antwerpen (Stanley Room). Ontdek hier het volledige programma.

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07