Hospitalisatieverzekering

Dekt wat het ziekenfonds niet terugbetaalt

Uw ziekenfonds betaalt veel terug bij een ziekenhuisopname, maar zeker niet alles. De hospitalisatieverzekeringen van DKV Belgium dekken extra kosten, zodat u in alle rust kan herstellen.

Keuzevrijheid

U kiest zelf de behandelende arts, het ziekenhuis en, naargelang de polisvoorwaarden, het kamertype voor één of meerdere personen.

Toon gewoon uw kaart

Op vertoon van uw Medi-Card betaalt DKV de factuur in de meeste gevallen rechtstreeks aan het ziekenhuis, met een minimale administratie.

Ook in het buitenland

Indien nodig, regelt DKV de repatriëring en worden de terugreis en lokale vervoerskosten terugbetaald.

Overzicht


Vergoedbare kosten
Kamer- en ereloonsupplementen, medische en paramedische prestaties, geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en prothesen, kraamhulp ...
Daghospitalisatie
Gipskamer
Pre- en posthospitalisatie
Ook de voor- en nabehandelingskosten worden terugbetaald.
Langdurige behandeling
Terugbetaling van de medische kosten van 30 zware ziekten, zoals kanker, diabetes, de ziekte van Parkinson ...

De kleine lettertjes

Voornaamste risico's die niet gedekt worden: vooraf bestaande aandoeningen, gebruik van drugs, sterilisatie, contraceptie, medisch begeleide vruchtbaarheidsbehandelingen, esthetische behandelingen en vaccinatie.

Europabank nv treedt op als verzekeringsmakelaar met FSMA-nr. 011671A voor de verzekeringsmaatschappij DKV Belgium nv, Loksumstraat 25 te 1000 Brussel, toegelaten in België onder codenummer 0739 met FSMA-nr. 011877A om de tak 'Ziekte' te beoefenen (KB van 04-07-1979 - BS van 14/07/1979).

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Contacteer mij