Uw partner in betaalverkeer

Ons verhaal


U hebt een eigen zaak, en uw klanten betalen vaak met de kaart. Dat hebt u het liefst, want het is snel, makkelijk en veilig. Geen gedoe meer met cash geld! Maar soms kan het u ook onverwachte panieksituaties bezorgen ...

  • Uw betaaltoestel laat het plots afweten en u geraakt niet binnen bij de helpdesk van uw toestelleverancier
  • U moet dagen wachten vooraleer uw transacties worden uitbetaald
  • Uw acquirer bezorgt u onduidelijke transactieoverzichten en uw boekhouding zit strop
  • ...

Gelukkig is er dan Europabank. Wij hebben alle troeven in huis om u bij te staan voor uw betalingen met Visa, Mastercard, Maestro en V-pay. We zijn de enige Belgische bank die als acquirer optreedt en betalingen met Visa en Mastercard zélf verwerkt. Bovendien plaatsen we, indien gewenst, ook een betaaltoestel van de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen we u een sterke service aanbieden, u zeer snel uitbetalen en u een commissietarief op maat voorstellen.
18 - 22 november Flanders Expo Gent

Bezoek ons op Horeca Expo!


Als bancaire partner van de horeca nemen we deel aan Horeca Expo 2018. Kom ons bezoeken op stand 1410 voor een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren graag naar u en vertellen u meer over onze betaaldiensten. Horeca Expo vindt plaats van zondag 18 tot en met donderdag 22 november in Flanders Expo in Gent.

Onze aanwezigheid op Horeca Expo laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Profiteer nu van één van onze beursacties:

  • Actie - Nieuwe aansluitingen: krijg tot 1.000 debetkaarttransacties terugbetaald.
    Onderteken voor 1 december 2018 een 'Toetredingscontract handelaars' en krijg tot 1.000 domestic maestro transacties terugbetaald gedurende de 6 lopende maanden die volgen op de ondertekening van uw contract. Eénmalige terugbetaling in juni 2019.
  • Actie - Betaaltoestellen: 200 euro korting op de aankoop van een mobiel betaaltoestel.
    Actie geldig tot en met 30 november 2018 bij aankoop van een CCV Mobile + intekening op minimum een Service Basic contract. Korting is niet geldig op inruil.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

We staan klaar om u te helpen


Stel een vraag
Maak een afspraak
Bel 09 224 74 07